Vi har kattungar!

Jag önskar träffa alla kattungeköpare personligen och jag lägger stor vikt på att lära känna er eftersom jag hoppas hålla kontakt med er även i framtiden.

Att köpa en katt är ett stort ansvar! En katt lever länge och kräver din vård och omsorg. Vår önskan är att kattungarna säljs som älskade familjemedlemmar till ett tryggt och kärleksfullt hem, varför vi inte säljer kattungar utan personligt besök hos oss.

Vi säljer inte kattungar som utekatter! Vår starka önskan är att katterna ska hamna i hem där de får vara innekatter, med möjlighet till utevistelse i form av koppelpromenader och/eller inhägnad kattgård.

Ett telefonsamtal eller ett mail är bra sätt att börja första kontakten på. Jag är mån om att de små får det bra i sina nya hem och att de betraktas som familjemedlemmar. Jag använder mig inte av något kösystem, utan vill att varje kattunge kommer till lämpligaste hem och familj. Vid kontakt vill jag veta mer om er familj och vad ni har för planer för kattungen, sällskap, utställningsintresse eller kanske avel?

Om du är intresserad av en kattunge, var vänlig kontakta mig via mail eller telefon:
Mail: se.alerias@gmail.com
Telefon: 090-52129